marți, 18 octombrie 2011

Design 19 - Content Management Solution

Ce este CMS?
Design19 defineste CMS - Content Management System, ca o aplicatie utilizata pentru a crea, edita, modifica continutul HTML al site-ului. Cu doar cateva cunostinte de PC, cu ajutorul unei platforme CMS, puteti administra pagina dumneavoastra web, adauga, edita continut text, adaugare imagini, audio, video, etc.

ERP
Echipa Design19 explica un sistem ERP (Enterprise Resource Planning) ca fiind instrumentul software care faciliteaza integrarea mai multor informatii dintr-o companie intr-o interfata, platforma. Scopul ERP este sa faciliteze accesul unei organizatii la anumite informatii.
Un sistem ERP, poate contine urmatoarele module: productie, gestiune, contabilitate, salarii, rapoarte, analize, statistici, etc .

CRM 
O aplicatie CRM (Customer relationship management), este un sistem prin care o companie urmareste si organizeaza anumite contacte, informatii despre clienti, care poate fi accesata de diferiti angajati din mai multe departamente ale firmei.

Vizitati pagina noastra web pentru a vedea in detaliu ce va putem oferi.

Ne puteti contacta oricand. Echipa Design19 este incantata sa va raspunda la intrebari, sa va asiste pentru nelamuriri si sa va ofere servicii de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu