marți, 18 octombrie 2011

Design 19 - Magazine virtuale

In general, magazinele online sunt integrate in site-uri complexe, adica o combinatie intre un site de prezentare dinamic si un proiect de e-commerce.

In interfata site-ului exista toate butoanele necesare unui site de prezentare, cu editor de text si imagini si un buton extra, destinat comertului electronic.

Variante de e-commerce

In functie de buget si pretentii, pachetele de e-commerce pot avea diferite functii. Astfel Design19, pentru un buget mai mic, se va realiza un magazin electronic in care clientul trebuie sa completeze un formular de comanda cu produsele dorite si datele de contact.

O versiune mai evoluata este reprezentata de existenta unei baze de date cu clientii, astfel incat acestia isi creeaza un user pentru site si datele de contact sunt stocate intr-o baza de date astfel incat in momentul in care clientii vor dori sa faca o comanda este suficient sa isi introduca uresul si parola si datele de contact se vor completa automat cu posibilitatea de a le edita daca este necesar.

Mai multe avantaje pentru tine

Pe langa aceste beneficii adresate mai cu seama clientilor dumneavoastra, exista optiuni care au menirea de a va usura munca dumneavoastra. De exemplu, Design19 creeaza o platforma de administrare prin care sa puteti marca comenzile procesate, instintarea automata a clientului prin trimiterea unui email de confirmare a primirii comenzilor sunt doar cateva dintre optiunile pe care le punem la dispozitia dumneavoastra.

Te invitam sa vizualizezi portofoliul aici.
Vizitati pagina noastra web pentru a vedea in detaliu ce va putem oferi.

Ne puteti contacta oricand. Echipa Design19 este incantata sa va raspunda la intrebari, sa va asiste pentru nelamuriri si sa va ofere servicii de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu