marți, 18 octombrie 2011

Design 19 - Promovare online

Publicitatea online este un mod de promovare care foloseste Internetul si World Wide Web-ul pentru a atrage potentiali clienti. Design19 va ofera ca exemple de publicitate online pot fi: reclama contextuala la rezultatele unui motor de cautare, reclama prin bannere pe alte site-uri, retele de advertising si e-mail marketing.

Reclama contextuala
Cele mai comune practice pentru reclama sunt CPM (Cost Per Impression), CPC (Cost Per Click) si CPA (Cost Per Action).
Google Addwords - cost per click
Design19 defineste ca fiind reclama platita pe motorul de cautare Google. Dvs va creati anunturi, alegeti cuvintele cheie, va stabiliti bugetul de publicitate lunara sau zilnica, si platiti numai atunci cand se da click spre pagina dvs (CPC).

Lasa echipa Design19 sa se ocupe de promovarea ta in Google AdWords. Avem o echipa cu experienta in acest domeniu, care foloseste tehnici speciale pentru obtinerea celor mai bune cuvinte cheie. Noi stim unde si cat merita sa platesti pentru un click de pe AdWords, astfel incat sa platesti cat mai putin pentru cat mai multi vizitatori.

Retele de advertising
Design19 defineste ca fiind o forma de publicitate online prin care cumperi reclama pe o anumita retea de site-uri. Promovare pe aceste site-uri poate fi cumparata prin metodele CPM, CPC (Cost Per Click) sau CPA.

Reclama prin bannere publicitare
Este o forma de promovare online prin bannere statice sau dinamice, amplasate pe diferite pagini web, menite sa aduca trafic pe site-ul dumneavoastra.

Design19 evidentiaza faptul ca un banner bine creat, cu mesaj clar si culori potrivite, cu o pozitionare buna pe site iti poate creste rapid vanzarea serviciilor companiei si traficul pe pagina ta web.

E-mail advertising
Atrage clienti pentru produsele firmei, pune-i la current cu promotiile si cu serviciile companiei printr-o campanie de e-mail advertising (newsletter), bine organizata, asa cum Design19 iti ofera.

Vizitati pagina noastra web pentru a vedea in detaliu ce va putem oferi.

Ne puteti contacta oricand. Echipa Design19 este incantata sa va raspunda la intrebari, sa va asiste pentru nelamuriri si sa va ofere servicii de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu