vineri, 14 octombrie 2011

Design 19 - Cum sa iti alegi o companie de dezvoltare web?

Pentru ca imaginea unui produs sau serviciu sa fie optima, un lucru esential este alegerea companiei potrivite pentru realizarea paginii web. Tocmai din aceasta cauza, Design19 subliniaza importanta faptului conform caruia compania de dezvoltare web trebuie sa ne ofere siguranta realizarii unui proiect creativ si bine dezvoltat, realizat in concordanta cu necesitatile societatii noastre. Pentru ca fluxul de clienti sa fie mai mare si activitatea acestuia sa se dezvolte in conditii optime, calitatea si designul adecvat al paginii web sunt esentiale. Urmatoarele intrebari va vor ajuta sa stabiliti care companie web v-ar putea indeplini necesitatile in ceea ce priveste dezvoltarea proiectului.

Vi se vor oferi destule informatii pentru dezvoltarea strategiilor de marketing?

Design19 subliniaza ca folosirea unor strategii adecvate de promovare a unei companii este un lucru esential in ceea ce priveste dezvoltarea unui brand si crearea unei imagini bine cunoscute. Chiar daca o pagina web este foarte bine dezvoltata insa promovarea acestuia nu este realizata corespunzator compania va avea de pierdut potentiali clienti care nu au fost informati despre calitatile serviciilor societatii.

Cat de dezvoltata este pagina web a companiei?

Pentru a te convinge de abilitatile echipei de programare si de design, Design19 sugereaza studierea paginii proprie a acestora deoarece daca aceasta nu este realizata corespunzator atunci inseamna ca nu stiu sa isi vanda serviciile, iar in acest caz nu au experienta nici in ceea ce priveste vanzarea produselor altor companii.

Studiaza portofoliul companiei

Portofoliul unei companii de web design trebuie sa fie un element care sa te convinga de seriozitatea proiectelor pe care le-au dezvoltat, de amploarea si creativitatea de care echipa de dezvoltare a dat dovada in realizarea acestuia.

Vei putea colabora direct cu designerii?

Inainte de inceperea oricarui tip de proiect, pentru a putea intelege necesitatile clientilor, companie de dezvoltare web trebuie sa adune informatii necesare pentru ca echipa sa inteleaga cu exactitate ideile clientilor si sa poata sa le puna in aplicare.

Serviciile de mentenanta vor fi asigurate?

Informatiile referitoare la mentenanta unei pagini web asigura functionarea in conditii optime a paginii web, conform articolelor din contract, pe intreaga durata a valabilitatii acestuia.Asigurarea unui suport tehnic adecvat ofera si garantia calitatii serviciilor si seriozitatea echipei de lucru din cadrul companiei de dezvoltare web.

Vizitati pagina noastra web pentru a vedea in detaliu ce va putem oferi.

Ne puteti contacta oricand. Echipa Design19 este incantata sa va raspunda la intrebari, sa va asiste pentru nelamuriri si sa va ofere servicii de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu