marți, 18 octombrie 2011

Design 19 - Optimizare site-uri

Optimizare site pentru motoarele de cautare
  1. Ce reprezinta SEO sau optimizarea unui site ?
  2. De ce este importanta optimizarea site-ului pentru compania ta ?
  3. Cum pot sa introduc un site in motoarele de cautare ?
  4. Cat costa optimizarea web a unui site ?

Ce reprezinta SEO sau optimizarea unui site ?
Design19 defineste optimizarea pentru motoarele de cautare ( Search Engine Optimisation sau SEO ) drept procesul de imbunatatire a rank-ului unui site web in rezultatele unui motor de cautare.

Procesul SEO include tehnici avansate de optimizare a site-ului, de la structurarea paginilor web, crearea continutului, scrierea codului HTML pana la tehnici mai avansate de "link building" si promovare online.

De ce este importanta optimizarea site-ului pentru compania ta ?
Ai ajuns la partea in care ai un site pe internet. Cine iti viziteaza site-ul si cum ajung potentialii clienti sa cumpere un produs sau un serviciu? Design19 iti enumera metode prin care site-ul tau poate fi vizitat:
  • Clientul iti gaseste site-ul prin motoarele de cautare.
  • Clientul gaseste link-ul site-ului tau pe internet, pe o pagina cu acelasi domeniul de activitate.
  • Clientul acceseaza direct site-ul.
Cu siguranta, cea mai populara metoda de a gasi un site este prin intermediul motoarelor de cautare. Cel mai probabil, cel putin 80 - 90% din traficul unui site este "generat" de motoarele de cautare.

Cu ajutorul motoarelor de cautare nu mai trebuie sa iti cauti clienti. Daca sunt interesati de produsele si serviciile companiei tale, te vor cauta ei pe tine.

Cum pot sa introduc un site in motoarele de cautare ?
 Iti poti inscrie site-ul in Google.

Design19 iti spune ca totusi nu trebuie sa iti inregistrezi site-ul in motoarele de cautare. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa ai un link spre site-ul tau de pe o pagina indexata de Google si vei fi gasit.

Cat costa optimizarea web a unui site ?
Este greu sa estimezi un pret standard pentru servicii de SEO, datorita diversitatii paginilor web, dificultatea si marimea acestora. Trebuie facuta o analiza a produsului, a pietei si a concurentei. Puteti sa solicitati echipei Design19 o estimare a unui proiect, specificand domeniul dumneavoastra de activitate, folosind formularul de estimare pret de pe pagina noastra.

Vizitati pagina noastra web pentru a vedea in detaliu ce va putem oferi.

Ne puteti contacta oricand. Echipa Design19 este incantata sa va raspunda la intrebari, sa va asiste pentru nelamuriri si sa va ofere servicii de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu