marți, 18 octombrie 2011

Design 19 - Logo design

In primul rand, in aceasta sectiune am dori sa le multumim celor care inteleg ce comoara e logo-ul pentru compania lor si care au avut incredere sa ne lase sa ne facem treaba. Acestia nu au regretat acest aspect si au ajuns sa se impuna ca branduri cu o imagine impecabil construita.

Elementele care intra in compozitia unui logo de succes trebuie sa reprezinte compania, activitatea acesteia si modul de abordare a pietei. Toate acestea pot fi transmise publicului prin intermediul logo-ului atata timp cat acesta este construit corect.

Logo-uri vectoriale, imagine sau text

Te-ai decis ca ai nevoie de un logo pentru compania ta. Puteti opta dintre mai multe categorii de logou-ri: ilustrative (un logo care contine o ilustratie grafica) sau font-based logo (logo bazat pe text).

Un logo de succes este important pentru pagina ta web, cat si pentru alte materiale: spoturi, carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, etc.

Te invitam sa vizualizezi portofoliul nostru de logo design aici. 
Vizitati pagina noastra web pentru a vedea in detaliu ce va putem oferi.
Ne puteti contacta oricand. Echipa Design19 este incantata sa va raspunda la intrebari, sa va asiste pentru nelamuriri si sa va ofere servicii de calitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu