marți, 18 octombrie 2011

Design 19 - Grafic si print media design

Poate chiar primul pas pe care ar trebui sa il faci pentru firma ta este sa iti gasesti un pachet de identitate vizuala care sa te reprezinte asa cum trebuie pe piata pe care activezi.

Identitatea vizuala sau procesul de branding pe care trebuie sa i-l acorzi firmei tale este extrem de important deoarece face diferenta intre tine si restul concurentei.

Ce contine un pachet de identitate vizuala?

Imaginea firmei tale include logo-ul, simbolurile folosite, tipul de caractere folosit, modul de aranjare a semnului iconografic si al textului, dimensiunile admise, gama de culori folosita. Toate acestea ti le ofera Design19 pentru o imagine unitara.

In momenul in care departamentul de design al Design19 ajunge la o varianta finala, noi iti cream manualul de identitate al companiei, ca sa nu uiti detaliile pe viitor si ti le adaptam pentru toate tipurile de materiale publicitare. Asta inseamna ca daca ne lasi sa ne facem treaba, la sfarsit pleci acasa cu logo-ul - atat formatul pe care il folosesti in mod uzual cat si cel vectorializat ca sa il poti printa pe dimensiuni mari, slogan, carti de vizita, semnatura electronica pe care o folosesti la emailuri, coli cu antet, plicuri personalizate, mape de prezentare, CD-uri de prezentare si tot ce mai ai nevoie pentru a-ti prezenta cu mandrie imaginea firmei in fata clientilor.

Te invitam sa vizualizezi portofoliul nostru de identitate vizuala aici. 
Vizitati pagina noastra web pentru a vedea in detaliu ce va putem oferi.

Ne puteti contacta oricand. Echipa Design19 este incantata sa va raspunda la intrebari, sa va asiste pentru nelamuriri si sa va ofere servicii de calitate.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu