vineri, 7 octombrie 2011

Design19 - Servicii web design

Indiferent daca ai o afacere infloritoare sau abia acum iti lansezi un proiect nou, ai nevoie de o pagina web. Aceasta trebuie sa fie cat se poate de actuala pentru a le demonstra clientilor tai ca iti pasa de ei, ca le acorzi toata atentia de care au nevoie si ca nu vrei sa le rapesti nici macar cu o secunda mai mult decat e necesar pentru a le oferi materialele de care au nevoie.

Ce conteaza la o pagina web?
O pagina web performanta implica printre altele un web design care sa starneasca interesul vizitatorilor, fie ca vorbim de un "admirator" al companiei, fie ca e cel mai important colaborator sau, de ce nu, urmatorul client important care te va ajuta sa ajungi lider in domeniul tau de activitate.
Prin web design trebuie nu numai sa ii placa vizitatorului ce vede, trebuie sa gaseasca toate informatiile acolo unde se asteapta sa fie. Ambiguitatile nu au ce cauta pe un web site.

Imaginea conteaza
Incearca sa te gandesti ca web site-ul tau e cartea de vizita a companiei. Ti-ar placea sa ii oferi unui client o carte de vizita urata, cu greseli si fara informatiile necesare?
La fel e si cu site-ul web. Nu trece cu vederea aceste aspecte, nu te baza pe ideea ca e important sa existi pe net, sperand ca mai mult nu conteaza. Un site cu erori iti va alunga si cel mai fidel vizitator. Acelasi lucru o va face si un site cu un design neplacut.

Ca sa evitam acest lucru, echipa noastra se implica in fiecare proiect in parte. Ne familiarizam cu afacerea clientului, venim cu propuneri si tinem cont de dorintele lui. In final, rezultatul este unul cu care ne mandrim atat noi dar mai cu seama clientii nostri.

Web development

Avem experienta in crearea paginilor web, de la pagini web de prezentare pana la solutii mai avansate de web development, magazine online sau portaluri web.
Scopul nostrul este de a oferi site-uri web eficiente, de calitate, adaptate la cerintele dumneavoastra, care sa va ajute la promovarea unei imagini impecabile in lumea dinamica a Internetului.

Design19 - web design : O AGENTIE FRESH & INNOVATIVE CARE FACE TOATA DIFERENTA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu