Cu siguranta de cand utilizam internetul ne-am intrebat deseori cum functioneaza relationarea dintre link-uri si butoane de comanda, indiferent ca functioneaza independent una de alta sau e nevoie de o relatie stransa de interdependenta.
Link-urile
De obicei navigheaza in browsere spre sau de la o anumita idee, dar nu are nici o influenta in ceea ce priveste crearea sau pierderea datelor; aceasta ar insemna faptul ca link-urile ar trebui sa influenteze doar modul in care este afisat la utilizatorul final. Pe de alta parte, butoanele executa de obicei, o actiune (crearea / stergerea / editarea) pe un element particular in cadrul aplicatiei dumneavoastra Web.
Link (prescurtare de la hyperlink) este o referinta catre un document sau parte a unui document; termenul link de obicei este asociat cu internetul si paginile web, el fiind un termen mult mai general, care poate cuprinde referirea si intre alte tipuri de documente electronice, care nu sunt neaparat in format HTML si nu sunt neaparat pe internet; acestea pot aparea si in articole scrise care odata notate si cautate pe net ne fac trimitere la o anumite pagina web.
In prima faza, link-urile au aparut in forma „blue variety” un fragment de text subliniat , face ca o “mana” pe cursor sa faca trimitere la o alta pagina web; cu timpul insa s-au facut modificari in ceea ce priveste vizualizarea lui, insa utilitatea lui a ramas aceeasi.
Backlinkul este unul dintre aspectele cele mai importante care trebuie luate in considerare atunci cand sunteti incercarea de a construi un rang mai mare in motoarele de cautare. Backlink sunt esentiale pentru Search Engine Optimization (SEO), deoarece acestea contribuie la analiza popularitatii si importanta site-ul web bazat pe backlink lor la alte site-uri; motoarele de cautare utilizeaza o serie de criterii standard pentru stabilirea ratei de conversie a site-urilor.
Butoanele
Initial butoanele de comanda au fost prezentate ca intr-o interfata destul de simplu. Astazi, butoanele de pe web sunt in general legate de un sistem de operare specific elementele UI, care sunt prestate in cadrul unei pagini web. Mai mult decat atat, aceste butoane pot capata forme 3-dimensionale. Butoanele de comanda va pun la dispozitie o metoda simpla de a efectua actiuni, prin simplul click. Atunci cand alegeti butonul, acesta nu numai ca indeplineste actiunea corespunzatoare, dar si arata ca si cum ar fi fost apasat si eliberat. Aveti posibilitatea sa afisati text sau o imagine pe un buton de comanda dintr-un formular, dar aveti posibilitatea sa afisati numai text intr-un buton de comanda dintr-o pagina de acces la date.
Vizitati pagina noastra web pentru a vedea in detaliu ce va putem oferi.
Ne puteti contacta oricand. Echipa Design19 este incantata sa va raspunda la intrebari, sa va asiste pentru nelamuriri si sa va ofere servicii de calitate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu