miercuri, 26 octombrie 2011

Design19 - Un proiect web de calitate

Primul factor esential pentru ca un proiect web sa respecte standardele de cerinta-oferta este acumularea tuturor informatiilor pentru a fi siguri ca documentatia este suficienta pentru realizarea acestuia. De aceea Design19 evidentiaza ca pentru a crea o relatie optima intre designer si client trebuie sa accentuam schimbul de date necesar realizarii planului.

Date necesare inainte de inceperea proiectului:
  • descrierea companiei clientului;
  • evaluarea produselor si serviciilor oferite;
  • redactarea informatiilor ce vor fi transmise utilizatorilor;
  • stabilirea pietei tinta;
  • obiectivele- targetul companiei;
  • determinarea termenului limita;
Analizarea concurentilor companiei pentru care realizam proiectul presupune efectuarea unei cercetari. Prin strangerea datelor despre concurenti putem diferentia serviciile/produsele pe care trebuie sa le prezentam.
Design19 subliniaza ca strategia de marketing folosita pentru lansarea/promovarea pe piata a unor produse este esentiala deoarece subliniaza asteptarile companiei prin implemetarea acesteia. Indiferent catre care dintre factori este orientata compania din cei 4P – produs, pret, promovare sau plasament importanta realizarii unui web site de calitate trebuie sa sublinieze toate aceste atuuri ale intreprinderii.
Punerea in practica a ideilor formate despre continut si design este cel mai amplu, constand in desfasurarea proiectului. Design19 va atentioneaza in privinta corelarii dintre programarea, crearea de identitate vizuala si design.
O metoda nelipsita din cadrul proiectului este corectarea/perfectionarea, deoarece este imposibil ca pe parcursul acestuia sa nu existe mici corecturi, indiferent daca este vorba de programare, modificare continut sau design.
Prezentarea/lansarea este motivul principal al fiecarui proiect si reprezinta succesul colaborarii intre compania web si client. Satisfacerea clientului este cel mai important aspect ce tine de finalizarea proiectului, atat pentru Design19, cat si in general, motiv pentru care multumirea acestuia este cea mai importanta rasplata si o modalitate de promovare indirecta a echipei de lucru.
Completarea unui website este ultima etapa ce tine de finalizare deoarece acestea sunt de obicei doar rectificari ce tin de continutul paginilor, modificari de date nu si de design sau de programare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu